ISO27001 en NEN7510 certificering

Voor Condor zijn informatiebeveiliging en privacy een belangrijk aandachtspunt bij productontwikkeling en dienstverlening. Risico's moeten voor de klant acceptabel zijn en maatregelen moeten passend zijn zonder dat dit ten kosten gaat van een effectieve, flexibele en efficiënte dienstverlening. Vanwege wet- en regelgeving (AVG) en eisen van klanten is het belangrijk om aantoonbaar te maken dat informatiebeveiliging en privacy goed zijn geregeld. Om die reden is Condor een certificeringstraject gestart voor ISO27001 in combinatie met NEN7510. Bij dit traject wordt Condor ondersteund door ZBC consultants. Daarbij wordt tevens rekening gehouden met de maatregelen die vanwege de privacy wetgeving (AVG) vereist zijn. De verwachting is dat medio 2e kwartaal het certificaat verkregen kan worden. Het certificaat zal gelden voor het hele scala van diensten: productontwikkeling, support, beheer en hosting, consultancy. Deze certificering kost uiteraard de nodige inspanning, maar Condor is blij dat hiermee deze belangrijke aspecten van dienstverlening aantoonbaar goed zijn geregeld.

Voor meer informatie over de ISO27001 en NEN7510 certificering kunt u contact opnemen met onze privacy officer Arie Verhoek (verhoek@condorsolutions.nl).


Recente berichten
Archief
Tags
Er zijn nog geen tags.

+31 85 489 71 80

    © made by Optimize