top of page

DYNAMICS FOR LIFE

Het nieuwe alternatief voor ERP in de zorg

Betere prestaties in de backoffice

Met Dynamics for Life, ERP voor de zorg, kunnen ziekenhuizen en zorginstellingen vanuit hun backoffice zorgen voor meer efficiency, snelheid en selfservice mogelijkheden voor gebruikers en budgethouders.

 

Dat doen we door focus te geven aan:

 • standaardisatie;

 • continue modernisatie;

 • integratie;

 • en lagere voorspelbare gebruikskosten.

Behoefte om te innoveren en integreren

Indien een ziekenhuizen en zorginstellingen niet kunnen innoveren, raakt het uiteindelijk t.o.v. collega-organisaties in kostprijsontwikkeling en kwaliteit achterop.

 

Een gestandaardiseerd en modern zorg-ERP die alle inkoop, logistieke en financiële processen met elkaar integreert, en ook de verbinding legt met andere afdeling en primaire zorgapplicaties, maakt het mogelijk om binnen de secundaire processen van ziekenhuizen en zorginstellingen met minder meer toegevoegde waarde te leveren aan de kerntaak: het verlenen van goede zorg.

Totaaloplossing waarmee u alle informatiestromen binnen uw organisatie worden beheerst

Met Dynamics for Life beschikken alle afdelingen tegelijk over de actuele informatie die zij voor hun administratieve processen nodig hebben. Zo kunnen uw medewerkers hun taken snel en effectief uitvoeren. En houden uw managers de vinger aan de pols.

 

Wie kan werken met Microsoft Office raakt snel vertrouwd met Dynamics for Life. Bovendien is Dynamics for Life volledig geïntegreerd met Microsoft Word en Excel.

Wat zijn de voordelen?
 • Zorg- en verpleegafdelingen kunnen hun budgetten beter bewaken, hun assortimenten efficiënter beheren, en bestellingen sneller invoeren.

 

 • Voor de inkoop is vooral het uitgebreide orderbeheer en de flexibiliteit in het beheren van artikelen en leveranciers een groot pluspunt.

 

 • Voor het magazijn wordt het voorraadbeheer veel eenvoudiger en kunnen voorraad- en doorleverstromen worden geïntegreerd. Bovendien kan het systeem meer dan één magazijn ondersteunen.

 

 • De financiële afdeling kan zijn operationele en financiële processen volledig geïntegreerd uitvoeren. De administratie voor vaste activa, crediteuren, debiteuren en voorraden zijn in één systeem ondergebracht. 

 • Bovendien bevordert het werken met elektronische facturatie een snelle betaling. 

 • De zorg- en loonadministratie wordt middels standaard koppelingen naadloos financieel aangesloten.

 

 • Als Hoofd Economisch Administratieve Dienst (HEAD) heeft u een beter overzicht over het budgetbeheer en over de workflow in de verschillende bedrijfsprocessen.

Hospital Suite
Financieel
Hospital Suite
Inkoop
Hospital Suite
Logistiek
Hospital Suite
OK
Hospital Suite
Aanvraag portaal
bottom of page