top of page

JET REPORTS

Business Intelligence en rapportage voor Microsoft Dynamics NAV

Met behulp van Jet Reports geeft u uw medewerkers meer mogelijkheden met Business Inteligence en rapportages. Jet Reports biedt onmiddellijk toegang tot en inzicht in uw essentiële bedrijfsgegevens. Uw medewerkers kunnen in een paar minuten dashboards en rapporten bouwen. Wij bieden drie verschillende producten van Jet Reports aan.

Jet Enterprise

Met Jet Enterprise kan iedere gebruiker binnen uw organisatie op ieder moment bedrijfsgegevens analyseren, zonder dat hij daarvoor de onderliggende database hoeft te kennen.

 

Met Jet Enterprise krijgt u:

 

  • een complete Business Intelligence en rapportage oplossing, binnen twee uur klaar voor gebruik.

 

  • meer dan 80 voorgedefinieerde rapporten en dashboards.

 

  • 7 voorgedefinieerde, aanpasbare cubes.

 

  • een datawarehouse.

 

  • naadloze integratie met uw Microsoft Dynamics gegevens en de mogelijke koppeling aan bestaande business-systemen.

 

  • de mogelijkheid om binnen enkele minuten een dashboard te maken, zonder dat u de onderliggende gegevensstructuur hoeft te kennen.

 

  • Jet Mobile optie om uw gegevens overal te benaderen met een web-browser of een mobiel apparaat.

 

  • een robuust platform voor het automatiseren en aanpassen van uw datawarehouse.

Jet Professionals

Jet Professionals is een invoegtoepassing voor Excel voor een volledige operationele rapportage die verschillende databases en bedrijven combineert. 

 

Accurate, consistente en tijdige rapporten zijn essentieel voor de productiviteit. Met Jet Professionals brengt u realtime-gegevens uit Microsoft Dynamics samen in maatwerk Excel-rapporten. Alle informatie die u nodig heeft, precies zoals u het wilt. 

 

Meer dan 100.000 gebruikers over de hele wereld vertrouwen op Jet Professionals voor hun belangrijke bedrijfsinformatie. 

Jet Express

Jet Express biedt gebruikers van Microsoft Dynamics NAV een eenvoudige, kosteloze manier om financiële en ad-hoc rapporten te maken in Excel.

Dit is een paragraaf. Klik hier om uw 

bottom of page