top of page

DYNAMICS 365 Business Central

Blijvend verzekerd van moderne technologie

Condor heeft bewust gekozen voor een intensieve samenwerking met de Microsoft organisatie en de Microsoft Dynamics 365 Business Central (voorheen Dynamics NAV) technologie.

Investeringswaarborg

Microsoft Dynamics 365 Business Central biedt een platform van moderne technologie die meegaat met de nieuwste ontwikkelingen tegen voorspelbare kosten.

 

U bent met Microsoft technologie beter voorbereid op een toekomst waarin uw IT en medewerkers steeds meer gebruik gaan maken van nieuwe mogelijkheden uit bijvoorbeeld de cloud.

Naadloze integraties met productiviteitsapplicaties van Microsoft

Microsoft Dynamics 365 Business Central heeft een bewezen positieve invloed op uw productiviteit. Uw marges en uw cashflow verbeteren, zodat u krachtiger kunt opereren. Condor werkt daarom graag met dit gebruiksvriendelijke systeem, dat compatibel is met alle andere beschikbare technologieën. Het stelt ons in staat om snel aanpassingen te doen bij veranderingen en bedrijfsgroei, zodat u langdurig voordeel heeft van uw investering.

 

De naadloze integraties met de andere productiviteitsapplicaties van Microsoft zoals: Word, Excel, Outlook en Power BI, maakt samenwerken en informatie delen nog makkelijker. Alles vanuit één bekende gebruikersinterface beschikbaar zodat medewerkers veel meer, en beter, kunnen doen in dezelfde tijd.

 

U blijft als organisatie flexibel, up-to-date in technologie en betaald voor werkelijk gebruik zonder de risico’s van complex applicatie- en systeembeheer.

Bewezen technologie

Al meer dan 30 jaar biedt Microsoft Dynamics 365 Business Central/Dynamics NAV de mogelijkheden en het gebruiksgemak waarmee ruim 160.000 organisaties, 2,7 miljoen gebruikers in meer dan 195 landen beter presteren.

De uitgebreide functionaliteiten hebben wij ingericht naar een ERP-oplossing die de ondersteunende processen in de zorg perfect kan automatiseren en daarnaast kan integreren met de gangbare kantoorapplicaties en systemen in de primaire zorgprocessen.

 

Wij hebben onze ERP-oplossing voor de zorg de naam Dynamics for Life meegegeven.

Dit is een paragraaf. Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen.

bottom of page