top of page

IMPLEMENTATIE & ONDERHOUD

Onze aanpak naar een gestroomlijnd proces

Met ruim 20 jaar ervaring en vele succesvolle implementaties hebben wij de nodige expertise opgebouwd. Wij weten wat belangrijk is voor het succes van een ziekenhuis of zorginstelling, en wij kennen de specifieke processen en uitdagingen. Condor heeft deze best practices vertaald naar de ERP-oplossing en ook naar de implementatie-aanpak.

Wij implementeren de gewenste software tegen een vaste prijs en tijdspanne

Niemand houdt van ongewenste verrassingen. Wij ook niet. Daarom hebben wij ons gespecialiseerd en hebben we alleen aandacht voor uw markt. Wij zijn goed in hetgeen wij doen. We worden niet afgeleid door uitdagingen in andere markten of oplossingen.

 

Wij kunnen heel transparant zijn in ons aanbod en aanpak omdat we jarenlange ervaringen en implementaties hebben gevormd tot een beproefde methode, die zich daarnaast  steeds verder ontwikkelt.

Proof of Concept

Daarnaast stemt Condor Solutions de implementatie en investering af op het absorptie- en veranderingsvermogen en de aanwezige kwaliteiten van de organisatie. Daarmee is de impact voor uw organisatie en mensen veel lager dan u gewend bent.

 

Wij starten met een Proof Of Concept en binnen een kort tijdsbestek en voor een aantrekkelijke investering kunnen we aantonen dat het ook echt anders kan.

 

Wilt u meer informatie over deze beproefde aanpak? Daag ons uit en neem contact met ons op >

Totaaloplossing

Wij hebben alles in huis. Van advies, consultancy tot beheer en onderhoud. Het is voor klanten van Condor dus ‘all-in’. Na de live gang zorgen wij ervoor dat u jaarlijks bij blijft met de nieuwste versie van de software tegen één tarief. Dat betekent voor u voorspelbare kosten en profiteren van de vooruitgang en functionaliteiten in nieuwe versies.

bottom of page