top of page

Klantendag Condor Hospital Suite

Donderdag 30 juni jl. heeft de eerste klantendag voor gebruikers van de Hospital Suite plaatsgevonden. De gekozen locatie was in Lelystad in restaurant Flantuas, grenzend aan het vliegveld van Lelystad.

Alle klanten waren goed vertegenwoordigd, bijna alle genodigden waren aanwezig. De doelstelling van deze dag was het hebben van een sociaal contactmoment, informatie geven aan de gebruikers en vooral het uitwisselen van kennis en ervaringen.

Tijdens de presentaties werden onder andere onderwerpen zoals Dynamics NAV 2016, Roadmap Hospital Suite en CondorCloud behandeld. In een informele en prettige sfeer zijn deze en andere punten besproken.

We kunnen terug kijken op een geslaagde dag!

Recente berichten
Archief
Tags
Er zijn nog geen tags.
bottom of page