top of page

CWZ optimaliseert bedrijfsprocessen met Hospital Suite


Nijmegen, 29-09-2016 – Het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis (CWZ) in Nijmegen heeft voor de automatisering van haar logistieke en financiële bedrijfsvoering gekozen voor de Hospital Suite, de integrale ERP-oplossing van Condor. Na een uitvoerig selectietraject is begin juli de overeenkomst voor aanschaf en implementatie getekend. Begin 2017 neemt het ziekenhuis het ERP in productie.

Hospital Suite ondersteunt bedrijfsprocessen in de zorg via één database, gebaseerd op generieke Microsoft Dynamics NAV-technologie gecombineerd met een zorg-specifieke functionaliteit. Gebruikers hebben hierdoor snel en eenvoudig integraal inzicht in inkoop, logistiek en financiën. Hospital Suite is een betrouwbare ERP-oplossing en flexibel aan te passen aan de wensen van de klant.

Met het oog op tijd, budget, kwaliteit en continuïteit is het belangrijk om op ieder moment goed inzicht te hebben in de werking van de software en de aansluiting daarvan op gangbare werkprocessen. CWZ en Condor werken hierin samen met TESTMONITOR | CEPO door middel van een gestructureerde testaanpak en issuemanagement. Hierin spelen (eind)gebruikers van de Hospital Suite een cruciale rol.

Gosse van der Veen, lid raad van bestuur CWZ: “We zijn blij met de keuze voor de Hospital Suite en de gebruiksmogelijkheden die dit biedt voor onze organisatie. Met de implementatie van dit nieuwe ERP zetten we een mooie stap voorwaarts in de optimalisatie van de bedrijfsprocessen in CWZ.”

Bert Kramer, directeur van Condor: ”De keuze van CWZ voor de Hospital Suite bevestigt het grote belang van een werkelijk geïntegreerde ERP-oplossing. Hiermee bieden wij de keuze uit een breed scala aan functionaliteiten, waarbij de klant steeds de zekerheid heeft dat de gekozen functionaliteiten naadloos geïntegreerd zijn.”

Over CWZ CWZ is het ziekenhuis voor de regio Nijmegen met 28 medisch specialismen, 8 paramedische afdelingen en 5 specifieke afdelingen als spoedeisende hulp en IC. Bijna 4000 medewerkers en vele vrijwilligers leveren dagelijks persoonlijke zorg aan patiënten. CWZ is ook één van de 27 topklinische opleidingsziekenhuizen in Nederland. Dit betekent dat het ziekenhuis topklinische voorzieningen heeft: veelal medische technieken die niet elk ziekenhuis aanbiedt. Meer info via www.cwz.nl.

Over Condor

Condor levert integrale software en services waarmee zorginstellingen hun processen op het gebied van inkoop, logistiek en financiën kunnen maximaliseren. Meer info op www.condorsolutions.nl.

Over Testmonitor | CEPO Testmonitor | CEPO biedt online testmanagement, software en consultants die organisaties helpen met het testen en accepteren van IT. Samen met eindgebruikers streven we naar een optimaal functionerende organisatie met continue afstemming tussen werkproces en IT: werkt het en kun je ermee werken? Meer info op www.testmonitor.com.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met dhr. Bert Kramer, directeur Condor Solutions, via e-mail kramer@condorsolutions.nl of telefonisch: 06 -12 71 44 65.

Recente berichten
Archief
Tags
Er zijn nog geen tags.
bottom of page