top of page

Certificaat voor het product Jet Enterprise


Op 22-09-2016 hebben twee medewerkers van Condor zich gecertificeerd voor het product Jet Enterprise van JetReports. Jet Enterprise is het product voor Dynamics NAV voor het opzetten en onderhouden van een datawarehouse en OLAP kubussen.

Het datawarehouse en de OLAP kubussen kunnen vervolgens in bekende virtualisatie tools (Excel, Power BI, etc.) worden gebruikt om mooie en bruikbare rapporten/overzichten te maken. Voor Dynamics NAV klanten is een best practice datawarehouse met OLAP kubussen beschikbaar waarmee u als klant snel aan de slag kunt. Voor meer informatie over het product Jet Enterprise kunt u terecht op de pagina over JetReports

Neem gerust contact met ons op indien u geïnteresseerd bent.

Recente berichten
Archief
Tags
Er zijn nog geen tags.
bottom of page