top of page

Ziekenhuis Rivierenland in productie met Dynamics for Life

Tiel, 11-12-2018 - Vanaf 01-12-2018 is Ziekenhuis Rivierenland uit Tiel in productie gegaan met de Dynamics for Life oplossing van Condor voor de processen rondom Logistiek, Inkoop en Financieel. Dynamics for Life ondersteunt een optimale samenwerking tussen gebruiker, eigenaar en beheerder van genoemde processen en helpt daarmee om slimmer en efficiënter te gaan werken.

In een periode van circa 4 maanden is samen met de klant hard gewerkt aan de implementatie van de oplossing. In een nazorg periode van 2 maanden worden de gebruikers verder ondersteund en wordt het project afgerond.

In de maand januari worden interviews met gebruikers afgenomen zodat we de succesverhalen over deze implementatie en het gebruik van Dynamics for Life kunnen delen.


Recente berichten
Archief
Tags
Er zijn nog geen tags.
bottom of page