top of page

Klantendag een succes

Nijkerk, 21-11-2017 - Dit jaar werd de klantendag gehouden op locatie De Roode Schuur in Nijkerk. In de ochtend stonden de plenaire sessies gepland. Bert Kramer en Benno Vendrig hebben een presentatie gehouden over waar Condor nu staat en wat de korte en langere termijn doelstellingen van Condor zijn. Sven Noomen heeft namens de QBS Group (www.qbsgroup.nl) een presentatie gegeven over de toekomst van Microsoft Dynamics (“Digital Transformation and the Microsoft Roadmap”).Na de lunch werd de groep verdeeld in Inkoop/Logistiek en Financieel. De groep Inkoop/Logistiek werd begeleid door Remco Wilmsen en de groep Financieel door Pieter Medendorp. Iedere groep heeft tijd besteed om het overzicht met gewenste nieuwe functionaliteiten door te nemen. Daarnaast is aandacht besteed aan onderwerpen die zijn benoemd om onderling met elkaar over van gedachte te wisselen/kennis met elkaar te delen (kruisbestuiving).

We kunnen met zijn allen terugkijken op een gezellige en zinvolle klantendag.


Recente berichten
Archief
Tags
Er zijn nog geen tags.
bottom of page