top of page

Tjongerschans in productie met Dynamics for Life

Heerenveen, 08-01-2018 - Vanaf 01-01-2018 is het Tjongerschans ziekenhuis uit Heerenveen in productie met de Dynamics for Life oplossing van Condor voor de processen rondom Logistiek, Inkoop en Financieel.

Dynamics for Life ondersteunt een optimale samenwerking tussen gebruiker, eigenaar en beheerder en helpt daarmee om slimmer en efficiënter te gaan werken.

Dit heeft vooral gevolgen voor de werkwijze van medewerkers die bestellingen plaatsen en voor de leveranciers. Waar voorheen bestellingen nog ‘op papier’ of via e-mail gedaan konden worden, worden vanaf 1 januari alle bestellingen in het systeem geplaatst. Ook facturen moeten vanaf 1 januari digitaal worden aangeleverd.

Recente berichten
Archief
Tags
Er zijn nog geen tags.
bottom of page